BEEP, l'ensenya del grup Ticnova, obrirà deu punts de venda més fins a finals d'any

La cadena de franquícies d'informàtica continua amb la consolidació de la seva xarxa de punts de venda de proximitat i suma un total de 250 botigues repartides per tota la geografia espanyola

El grup reusenc Ticnova es troba en ple procés d'expansió i obre noves botigues de la seva ensenya BEEP. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

BEEP, la cadena de franquícies d'informàtica del grup reusenc Ticnova, ha obert quatre noves botigues aquest estiu, i suma un total de 250 botigues repartides per tota la geografia espanyola.

Unes xifres que reafirmen la consolidació de la marca com a botiga d'informàtica de proximitat amb més de 30 anys d'experiència en el sector, on l'usuari pot trobar tot el que necessita en informàtica i noves tecnologies, assessorament personalitzat i servei tècnic.

BEEP ha obert a Torrejoncillo (Càceres), Valladolid, Morón de la Frontera (Sevilla) i Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona). A més, les perspectives són d’expansió contínua i la firma preveu obrir deu noves botigues fins a finals d'any.

El Departament d'Expansió del grup Ticnova centra els seus esforços en facilitar l'obertura de botiga als emprenedors interessats: munten íntegrament el punt de venda al nou franquiciat amb una renovada i atractiva imatge corporativa, i ofereixen múltiples serveis i promocions comercials per impulsar el negoci a l’emprenedor.

Així, el nou franquiciat de BEEP compta amb l'ajuda de la Central que ofereix un suport constant, a més de múltiples avantatges únics en aquest sector: formació, inversions en màrqueting i publicitat, centralització de serveis i devolucions, finançament, suport comercial, accions per augmentar el trànsit a la botiga, suport del departament d'empresa i educació, material de marca pròpia i en dipòsit.

BEEP, líder en el mercat de la informàtica de consum

BEEP és la cadena de franquícies d'informàtica especialitzada en la venda de tecnologia domèstica i oci digital més gran d'Espanya amb 250 punts de venda. Des de 1985, BEEP ha liderat el mercat de la informàtica de consum, tant en volums de facturació i nombre de botigues, com en nombre de PC instal·lats i, sobretot, en la xarxa de clients.

BEEP pertany al grup Ticnova, companyia nascuda a Reus que compta amb la major xarxa de punts de venda de proximitat d'informàtica a Espanya i que actualment disposa de més de 400 repartits entre les seves marques BEEP, PCBOX y La Fábrica del Cartucho. 

Notícies relacionades