El Consorci d'Aigües de Tarragona incorpora al seu renovat web el portal de transparència i la seu electrònica

Els ciutadans podran fer tot tipus de tràmits de forma electrònica i hi trobaran informació de la gestió de l'aigua

La Llei 19/2014 obliga als ens que tenen relació amb les administracions a publicar totes les seves dades en un lloc web. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Amb la voluntat de continuar millorant la comunicació i d'acord amb el principi de transparència, el Consorci d'Aigües (CAT) de Tarragona  ha modernitzat el seu web i també ha incorporat un portal de transparència i una seu electrònica, tal i com preveu la normativa sobre transparència de les administracions i ens que en tenen relació.

En el marc del seu compromís amb la transparència i en compliment de la Llei 19/2014 de transparència, accés a la informació pública i bon govern, el Consorci d'Aigües de Tarragona ha presentat el seu nou web que incorpora un portal de la transparència amb tota la informació econòmica, financera i de funcionament de l’organisme, i també una seu electrònica per fer tot tipus de tràmits.

El CAT és un ens amb personalitat jurídica pròpia sense afany de lucre que capta, tracta i distribueix aigua potable a ajuntaments i indústries consorciades.

Amb el seu nou portal web, el Consorci d’Aigües ofereix informació oberta als ciutadans d’accions desenvolupades per l'empresa i els resultats de la seva gestió. De forma adicional a les dades publicades, també facilita un canal per poder demanar informació de forma oficial.

A www.ccaait.com/transparencia els ciutadans poden trobar tota la informació posada al dia de les actuacions desenvolupades pel Consorci i els resultats de la seva gestió. A la seu seu electrònica, hi podran fer tot tipus de gestions de forma electrònica amb el CAT,  a més de poder consultar les contractacions, i tramitar factures electròniques.

A l’espai del CAT encara s’hi trobarà la informació de servei actualitzada com, per exemple, les analítiques diàries de l'ETAP a l'apartat de "La teva aigua" o les notícies d'interès relacionades amb el CAT a l'apartat de "Comunicació", junt a una galeria d'imatge disponible per il·lustrar les informacions relacionades amb el Consorci.

D'altra banda, l’organisme de gestió de les aigües facilita la concertació de visites escolars i en grup a l'Estació de Tractament d'Aigua Potable de l'Ampolla a través de l'apartat "Visita'ns" omplint el formulari de contacte. En aquest apartat s’hi pot veure  un vídeo on es mostra el nou model de visites escolars que s'està duent a terme a l'ETAP.

Notícies relacionades