CaixaBank i la Cambra de Tarragona continuen apostant per la internacionalització de les empreses tarragonines

L'entitat financera col·laborarà, a través de les seves oficines operatives i de representació situades als continents africà i asiàtic, amb les missions comercials de la cambra

Caixabank i la Cambra de Comerç de Tarragona estreten llaços per afavorir la internacionalització de les empreses tarragonines. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

CaixaBank i la Cambra de Tarragona han renovat l'acord per col·laborar en les actuacions de promoció del comerç exterior que duu a terme la cambra tarragonina. El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, han reafirmat el suport a les empreses tarragonines en la seva sortida als mercats exteriors.

El conveni, signat pel director territorial de CaixaBank a Catalunya i per la presidenta de la Cambra de Tarragona confirma el suport de l'entitat financera a les activitats de la cambra en l'àmbit de la internacionalització que passen per l'assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i les missions comercials que la cambra tarragonina ha programat a diversos països africans i asiàtics.

L'acord inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departament de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha manifestat que l'acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tarragona "és una mostra del compromís de l'entitat financera amb les empreses del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre". Masana ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l'economia de Tarragona.

La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha agraït a CaixaBank el seu compromís amb la internacionalització i ha recordat que "amb els convenis Premium estem creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona i també amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia, i al servei de l'emprenedoria".

Notícies relacionades