Redessa reprén el Programa d'acompanyament a l'emprenedor de l'Escola d'emprenedoria

L'itinerari acabarà al desembre i ha ampliat el seu horari per facilitar l'assistència dels interessats

El programa d'acompanyament a l'emprenedor ofereix un assessorament integral als emprenedors. FOO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'Escola d'Emprenedoria de Redessa comença el nou curs del programa d'acompanyament a l'emprenedor. Aquest programa s'estructura en set sessions centrades en els diferents àmbits a tenir en compte a l'hora de crear un negoci. La primera sessió, que tindrà lloc el pròxim 19 de setembre, tractarà la idea de negoci i les habilitats per transmetre-la a clients i col·laboradors.

El programa d'acompanyament a l'emprenedor ofereix un assessorament en format reduït, de tal manera que els assistents puguin exposar els seus dubtes aplicats al seu cas. En aquesta nova edició, en la qual s'han introduït algunes novetats al programa, la temàtica girarà al voltant d'aspectes, com el projecte inicial, l'estratègia empresarial, les formes jurídiques i les obligacions fiscals; el pla de màrqueting i l'estudi de mercat; la comunicació estratègica per arribar als clients; la interpretació del balanç comptable i l'inici d'activitat (entorn legal, llicències ambientals i ubicació empresarial).

Aquest assessorament dirigit compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, la Universitat Rovira i Virgili, a través de la Càtedra d'Emprenedoria; ESIC, Business and Màrqueting School; PIMEC; UOC i professionals independents experts en els diferents temes a tractar.

El president de Redessa, Marc Arza, ha recordat que la passada edició va comptar amb la participació de 50 professionals i ha afirmat que "Redessa treballa per oferir un servei a mida que s'ajusti a la demanda i necessitats que té l'emprenedor en el procés de creació de la seva empresa". És per això que, per facilitar l'assistència de les persones interessades, totes les sessions d'aquest itinerari, que finalitzarà el 12 de desembre, se celebraran en dimecres amb un horari més ampli, de 9.30 a 11.30 h del matí.

Les persones que hagin participat a totes les sessions, rebran un diploma en finalitzar el curs. No obstant això, hi ha la possibilitat que aquells que necessitin formació en algun tema específic, assisteixin a les diferents sessions de forma aïllada. L'assistència a totes les sessions és gratuïta.

Les persones interessades es poden inscriure AQUÍ.

Notícies relacionades