La Fira Centre Comercial de Reus tanca l’estiu amb un increment de visitants

A l'agost van visitar l'equipament d'oci i comercial un 11,2% més de visitants que al 2017

El centre comercial de Reus ha registrat aquest estiu un augment significatiu de visites. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Més de 660.000 persones han passat aquest juliol i agost per La Fira Centre Comercial de Reus, el que suposa un increment respecte el mateix període de l'any passat. Segons les xifres que ha facilitat el centre comercial, el mes de juliol l’increment de visitants va ser del 2,4%, mentre que a l’agost la tendència a l’alça es va disparar amb un 11,2% de creixement respecte el mateix mes de 2018.

La campanya realitzada per La Fira Centre Comercial per difondre l'activitat i serveis d'aquest espai, a través de la presència a les platges de la Costa Daurada, l'aeroport de Reus, hotels i càmpings de diferents municipis, ha donat els seus fruits i ha fet augmentar l'afluència de visitants a l'agost.

Pel que fa a la procedència dels visitants estrangers a La Fira Centre Comercial, un 42% són russos, un 24% arriben de França, un 12% són procedents d'Holanda i després, en menor percentatge, són ciutadans belgues, anglesos i irlandesos. La majoria dels turistes que han fet les seves compres a La Fira Centre Comercial aquest estiu era el primer cop que venien però cal destacar que un 30% dels clients holandesos, un 30% dels alemanys o el 12% dels clients russos repetien visita i ja coneixien el Centre Comercial. De mitjana, el dimarts és el dia de la setmana de més afluència i el tram horari coincideix amb les hores d'abans i després de dinar ja que va de les 10h del matí a les 15h de la tarda.

Pel que fa al turisme nacional que aquest estiu ha fet la seva visita i les seves compres a La Fira Centre Comercial, un 32% eren procedents de Barcelona, un 14% de Lleida i un 6% de Madrid. Saragossa, València i l'àrea de Navarra i Biscaia són altres parts de l'estat on viuen els qui arriben a aquest Centre Comercial. El grau de fidelització és alt ja que un 65% dels clients nacionals han fet la seva primera visita mentre l'altre 35% ja coneixien l'espai i han tornat.

Notícies relacionades