Foment aprova el projecte de traçat del tram de l’A-7 entre la Móra i la Pobla de Montornès

L’autovia arribarà fins a l’enllaç de l’AP-7 a Torredembarra i permetrà alleujar la congestió a l’N-340

Vista de l'N-340 a l'alçada de l'accés del peatge d'Altafulla-Torredembarra. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El Ministeri de Foment ha aprovat definitivament el projecte de traçat de la prolongació de l'autovia A-7 entre el barri de la Móra, al municipi de Tarragona, i la Pobla de Montornès (Tarragonès). Així ho ha fet saber aquest dimarts al matí la Subdelegació del Govern a Tarragona.

Segons ha informat el ministeri, l'objectiu de l'actuació és desdoblar l'actual carretera N-340, "aprofitant al màxim la calçada i les estructures existents, i millorant el sistema d'enllaços". D'aquesta manera, la nova via ràpida s'estendrà més al nord fins a l'enllaç de l'AP-7 a Torredembarra. Aquests treballs, segons Foment, permetran "alleujar els problemes de congestió existents" a l'N-340. El pressupost estimat de les obres és de 58,7 milions d'euros.

El nou tram, de poc més de cinc quilòmetres i mig, discorrerà pels termes municipals de Tarragona, la Riera de Gaià, Altafulla i Torredembarra. Segons Foment, el traçat final de l'A-7 disposarà dels enllaços de la Móra, de la Riera de Gaià -que possibilita la connexió amb la carretera T-202-, i l'enllaç de Torredembarra -amb una glorieta elevada sobre la futura autovia i que enllaçarà amb la població a través de la T-214 i l'AP-7-.

Notícies relacionades