Redessa estrena un espai d'assessorament per a emprenedors

El servei de creació d'empreses i suport a l'emprenedoria va portar a terme durant l'any passat 223 visites

La nova oficina per als emprenedors està ubicada a la planta baixa del Tecnoparc. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El servei de creació i suport a l'emprenedoria de Reus, Redessa compta amb un nou espai d'informació i assessorament gratuït per a empreses i emprenedors. Aquesta oficina, ubicada a la planta baixa de l'edifici Tecnoparc, s'ha dissenyat amb l'objectiu de centralitzar els serveis dirigits a l'emprenedor i facilitar la tasca de fer realitat una idea de negoci.

Entre els serveis de Redessa es troba l'Escola d'Emprenedoria, a través de la qual s'ofereix un programa d'acompanyament als emprenedors per assessorar-los en diferents àmbits a tenir en compte a l'hora de crear un negoci. Aquest servei, amb una imatge renovada i un format més acollidor i participatiu, va comptar en la passada edició amb 50 professionals que buscaven assessorament en el procés de creació de la seva empresa.

Pel que fa al servei de creació d'empreses i suport a l'emprenedoria, durant l'any passat va portar a terme 223 visites. El 65% dels sol·licitants van ser persones en actiu i el 73,5% persones d'entre 25 i 45 anys, la majoria de les quals (el 54%) amb estudis secundaris o universitaris. Pel que fa al perfil de les empreses sobre les quals es van fer les consultes, el 44% són del sector serveis i el 24% del sector comerç.

Altres serveis que ofereix Redessa són el suport a la realització del pla d'empresa, la recerca de finançament a través de convenis de col·laboració signats amb entitats bancàries, la tramitació per a la sol·licitud de subvencions i també l'acompanyament en l'assignació i transferència de negocis a través del conveni de col·laboració amb el Centre de Reempresa de Catalunya.

El president de Redessa, Marc Arza, ha destacat que "la creació d'aquest espai dedicat exclusivament a l'assessorament a empreses i emprenedors permetrà oferir un servei d'alt valor afegit, personalitzat i proper que ajudarà a fomentar l'autoocupació".

Redessa ofereix els seus serveis a través de la cita prèvia trucant al telèfon 977 300 304 o bé a través de la pàgina web www.redessa.cat.

Notícies relacionades