Empreses d’èxit explicaran el seu cas a la XVII Jornada Gresol, que se celebrarà el 18 d’octubre a la Selva del Camp

L’economista José M. Gay de Liébana, Jaume Roures de Mediapro, el periodista Ramon Rovira, i Jordi Gallés d’Europastry són alguns dels ponents

El vicepresident segon de la Diputació de Tarragona, Josep Masdeu, l'alcalde de la Selva del Camp, Jordi Vinyals i el director gerent de la Fundació Gresol, Robert Moragues, durant la presentació. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Aquest dimarts s'ha presentat a la Diputació de Tarragona el programa de la XVII edició de la Jornada Gresol, una cita econòmica de referència al territori que organitza la Fundació Gresol des de l'any 2001.

El vicepresident segon de la Diputació de Tarragona, Josep Masdeu, juntament amb l'alcalde de la Selva del Camp, Jordi Vinyals i el director gerent de la Fundació Gresol, Robert Moragues, han explicat els detalls de la XVII edició de la Jornada Gresol.

La Jornada Gresol se celebrarà el dijous 18 d'octubre, al Pavelló Municipal d'Esports de la Selva del Camp (Baix Camp) i se centrarà en explicar històries d'èxit empresarial. Altres temes que també hi tindran cabuda són la ciència, la innovació i les noves tecnologies i, com no podia ser d'una altra manera. El reconegut economista, el mediàtic José M. Gay de Liébana, serà un dels plats forts de la trobada abans del dinar de networking.

Altres ponents que han confirmat la seva participació a la jornada són Gabriel M. Silberman, el director general del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST); Jordi Urbea, CEO d'Ogilvy Barcelona; Jordi Gallés, president d'Europastry; Ignacio Marull, soci director de PwC Catalunya; Ramon Rovira, director de Negoci Audiovisual del Grup Godó o Jaume Roures, president de Mediapro.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec de l'alcalde de la Selva del Camp, Jordi Vinyals, el vicepresident segon de la Diputació de Tarragona, Josep Masdeu i  la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Elsa Artadi.

Cal destacar la col·laboració público-privada que s'aconsegueix amb la Jornada i que té per objectiu reforçar tot el teixit empresarial del Camp de Tarragona.

Fins ara, s'han organitzat 16 edicions d'aquestes jornades, en les que han participat com a ponents grans protagonistes de la història econòmica i empresarial del nostre país dels darrers 50 anys i on assisteixen al voltant de 300 empresaris i professionals de la província i d'altres indrets de Catalunya, moguts per la possibilitat d’establir networking.

Els col·laboradors

La XVII Jornada Gresol compta amb l'especial col·laboració d'entitats i empreses que fan possible la trobada: l'Ajuntament de La Selva del Camp, la Diputació de Tarragona, CaixaBank, Port de Tarragona, Carbonell Figueras, PwC, Fruselva, Autolica Tarragona, Mollá Rudiez & Oliva, La Vanguardia, Coselva i RAC1.

Totes aquelles persones interessades en assistir a la Jornada Gresol s'hauran d'inscriure a través de la pàgina web de Gresol. La Fundació estableix descomptes per a les persones que hagin assistit en anteriors jornades i actes organitzats per Gresol .

La Fundació Gresol

La Fundació Gresol és un espai d'intercanvi d'idees, una plataforma que reconeix l'esforç i l'excel·lència de destacades personalitats. Avui dia, s'ha consolidat com un fòrum de trobada i debat dels temes d'actualitat amb major incidència en el món econòmic, empresarial, polític i social. Agrupa més de 120 empresaris que representen les firmes més importants del Camp de Tarragona.

Notícies relacionades