L'empresa familiar Jardicamp, amb més de 40 anys de trajectòria, arriba a Tarragona

Ja té establiments a Les Borges del Camp i Reus i a la capital tarragonina preveu donar servei a professionals i a un perfil més domèstic de clients

D'esquerra a dreta, la consellera de Comerç, Elvira Ferrando; el director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Àngel Xifré; el propietari de Jardicamp, Ramon Brumos; d'ERC Xavier Puig, i David Brumos, fill de l'impulsor de Jardicamp. FOTO: CEDIDA
Redacció / Tarragona

Jardicamp, empresa familiar amb més de 40 anys d'experiència al món de l'agricultura, la jardineria i les energies alternatives, ha obert el seu primer establiment a Tarragona.

L'acte d'inauguració oficial es va celebrar aquest dimecres a la tarda i va comptar amb l'assistència, entre altres representants institucionals, de la consellera de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando, i del director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Àngel Xifré.

El nou establiment de Jardicamp està situat a Sant Pere i Sant Pau, a l'Avinguda dels Països Catalans, 33-35. L'acte d'inauguració va reunir a personalitats dels àmbits de la política, com el conseller municipal d'ERC, Xavier Puig, l'empresa, la pagesia i la jardineria, entre altres.

Ramon Brumos, gran impulsor de Jardicamp, va donar la benvinguda i va agrair la seva presència a tots els convidats. Tot seguit va cedir la paraula al seu fill, David, qui va fer un breu repàs de la trajectòria de Jardicamp i va exposar la seva satisfacció per l'obertura de la nova botiga a Tarragona.

El director territorial d'Agricultura va desitjar a Jardicamp molts èxits en aquesta nova iniciativa. En la mateixa línia es va manifestar la consellera de Comerç, qui es va mostrar especialment contenta per l'arribada de l'empresa a Tarragona i va destacar el valor i la importància del comerç de proximitat per fer ciutat.

Jardicamp té establiments a Les Borges del Camp, Reus i, ara, Tarragona, on preveu donar servei, a banda de professionals, a un altre tipus de client amb un perfil més domèstic. La qualitat dels serveis d'assessorament i postvenda destaquen entre els punts forts i de diferenciació de l'empresa, que fa més de 40 anys que està lligada al món de l'agricultura, la jardineria, la ferreteria, els productes fitosanitaris i les energies alternatives.