Tarragona i Reus es promocionen a Madrid gràcies a la cimera inversora 'Invest in cities'

L'objectiu és crear sinèrgies per afavorir la inversió privada al territori

Els regidors de Tarragona i Reus a la cimera 'Invest in cities'. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Madrid

Els consellers de Territori i de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Milà i Francesc Roca, i el regidor el regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, han participat aquest dilluns a Madrid a la iniciativa 'Invest in Cities', una cimera en què ambdues ciutats han presentat a inversors les millors oportunitats de desenvolupament econòmic del territori. 

Tarragona i Reus s’han promocionat conjuntament per impulsar la inversió privada al territori. En una xerrada conjunta, a més d'uns vídeos introductoris en què es van donar a conèixer les principals potencialitats de la zona, Tarragona ha exposat amb detall dos dels projectes que es desenvoluparan a curt termini: el Banc d'Espanya i el solar del Pla Parcial 10. Per la seva banda, la capital del Baix Camp ha presentat el projecte de construcció del Centre d'Empreses del CEPID II i la promoció d'habitatge social al centre de la ciutat. 

La sessió d'aquest dilluns a Madrid, en què també han participat vuit ciutats més  de l'Estat, ha donat continuïtat a la trobada del passat 18 de setembre a Reus, en què el teixit empresarial va participar en una jornada de formació i treball en xarxa.