La Fábrica del Cartucho obre quatre noves botigues aquest últim trimestre

La cadena especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup reusenc Ticnova continua amb la seva expansió per Espanya, on hi té 54 botigues

La cadena de botigues especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup reusenc Ticnova continua la seva expansió. FOTO: CEDIDA
Redacció / Reus

La Fábrica del Cartucho, la cadena de botigues especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup reusenc Ticnova, ha obert quatre noves botigues durant l'últim trimestre d'aquest any. Les obertures han tingut lloc a Vinaròs (Castelló), Màlaga i Cullera (València), i La Laguna (Santa Cruz de Tenerife).

La Fábrica del Cartucho, creada al 2014, ha consolidat el seu model de negoci pocs anys després que iniciés la seva marxa i ja compta amb 54 punts de venda a tot el territori nacional. Durant aquest any, s'han obert 10 noves botigues.

Santi Juan, responsable de Desenvolupament de Negoci de La Fábrica del Cartucho, afirma que "tenim un pla d'expansió molt ambiciós de la cadena per al 2019 amb l'objectiu d'arribar a les 90 botigues". I afegeix que "és un negoci amb uns bons resultats des del primer moment i una molt bona opció per a l'autoocupació ja que no requereix, ni d'una gran inversió inicial, ni d'uns coneixement tècnics avançats". L'innovador sistema d'emplenat de cartutxos.

A La Fábrica del Cartucho l'usuari pot trobar tot el que necessita per a les seves impressions: cartutxos de tinta i tòners compatibles i de les principals marques del sector i, com a servei destacat, un innovador sistema d'emplenat de cartutxos a l'instant, mitjançant el qual el consumidor podrà omplir el seu cartutx buit, aconseguint fins a un 30% més de tinta i fins a un 50% menys de preu.

A més, compten amb més de 3.000 referències en cartutxos de tinta i tòners originals, material d'oficina o impressores. La Fábrica del Cartucho també ofereix el "taller d'impressores", on es reparen els equips d'impressió, independentment de la marca i model.

A més, la Central de La Fábrica del Cartucho li ofereix al franquiciat un suport constant, a més de formació, inversions en publicitat, centralització de serveis i devolucions, finançament, suport comercial, accions per augmentar el trànsit a la botiga, i documentació de tots els productes.

La Fábrica del Cartucho pertany a Ticnova, el major grup especialitzat en botigues de proximitat en informàtica i electrònica de consum d'Espanya i un dels més grans d'Europa, propietari de les cadenes de botigues BEEP, PCBOX i OUTLET PC. 

Notícies relacionades