Cambra 4.0 presenta el seu projecte per presidir la Cambra de Comerç de Reus

La candidatura, encapçalada per Àgata Girbes, es defineix com a “transversal, moderna, integradora, transparent i territorialment representativa”

Àgata Girbes, acompanyada de mebres de la seva candidatura.
Redacció / Reus

Aquest dijous al saló de ball del Círcol de Reus s'ha presentat la candidatura CAMBR4.0, encapçalada per l'empresària Àgata Girbes, a la presidència de la Cambra de Comerç de Reus. La candidatura, amb una destacada presència de dones, ha avançat els sis eixos del seu programa electoral: desenvolupament personal i formació amb millora de l'ocupació i de l'ocupabilitat; cohesió social i cura de les persones; territori i sostenibilitat; impuls a l'emprenedoria i l'empresa; promoció de la societat digital; i impuls la internacionalització.

Àgata Girbes ha definit la candidatura com a "transversal, moderna i de renovació generacional, integradora, transparent i territorialment representativa". Durant la presentació, Àgata Girbes ha remarcat que "cal treballar per donar servei a totes les empreses de la demarcació (grans però sobretot les petites), fent que la Cambra 4.0 arribi a tots i cadascun dels empresaris i empresàries i no només hi arribi, sinó que se la sentin seva". També ha afegit que "crearan la figura d'un responsable comarcal i un nexe amb cada municipi, i que treballaran transversalment tot els 6 eixos anomenats anteriorment, així com els diversos sectors."

Girbes ha estat acompanyada d'alguns membres del seu equip. L'emprenedora Meritxell Perpiñá, cofundadora de Komercium, empresa associada a la Cambra, ha parlat "d'una Cambra més oberta, més propera i que parli de persones i no només d'empreses, amb un pes específic de la formació i el networking per afrontar un nou model de consum". Jorge Ríos, CEO de l'Empresa ETECNIC, ha parlat de "la digitalització, eina imprescindible a la nova Cambra de Reus, igual que ho ha estat per ell en els tràmits amb administracions públiques, indústria i empreses energètiques". També han intervingut a la presentació Eva Prim, enòloga i sòcia del Celler Ronadelles; la directora General Certified Origins Ibérica, del Grup Cynara, Lely Moreno; el director general de Vermut Miró, Carles Prats, Cristina Sans, sòcia de l'empresa de cortines metàl·liques José Amill S.A; i de l'empresa Ceres. En les properes setmanes, Cambra 4.0 continuarà contactant amb diverses empreses i empresaris per seguir prenent el pols als sectors empresarials i arrodonir el programa de la candidatura.