Els empresaris i els botiguers de Cambrils donen el seu suport a la candidatura de #TotsSomCambra

La feCam (Federació d’Empresaris de Cambrils) i la Unió de Botiguers de Cambrils aposten per la plataforma de cara a les eleccions del mes de maig a la Cambra de Reus

Berta Cabré (coordinadora del Baix Camp de #TotsSomCambra), Enrique Arce (president de la Unió de Botiguers de Cambrils), Victorià Luque (president de feCam) i Jordi Just (presidenciable de #TotsSomCambra).
Redacció / Cambrils

La plataforma empresarial #TotsSomCambra continua sumant suports a la seva candidatura a les eleccions a la Cambra de Comerç de Reus, convocades pel proper mes de maig. En aquest cas, han estat les associacions de Cambrils, com són la feCam (Federació d'Empresaris de Cambrils, que aglutina unes 150 empreses) i la Unió de Botiguers de Cambrils (amb 180 establiments associats) les que han volgut fer oficial el seu suport a la candidatura liderada per l'empresari Jordi Just, que compta en el seu equip amb l'empresària cambrilenca del sector del turisme Berta Cabré.

L'adhesió de la feCam i la Unió de Botiguers de Cambrils s'ha segellat aquest matí amb una encaixada de mans entre Jordi Just i Berta Cabré, per part de #TotsSomCambra, el president de la feCam, Victorià Luque, i el de la Unió de Botiguers de Cambrils, Enrique Arce. Segons Luque, "hem escoltat les dues candidatures per a les eleccions de la Cambra de Reus i tenim molt clar que el projecte que millor recull els nostres interessos és el de #TotsSomCambra, per això recomanem els nostres associats que votin els candidats de #TotsSomCambra". Luque ha recordat que "les converses van començar ja fa mesos i des d'un primer moment ens va agradar la mà estesa honesta de #TotsSomCambra i el seu estil dialogant i ara és el moment d'oferir-los el nostre suport explícit, pel bé de tot el territori". En el mateix sentit, el president de la Unió de Botiguers de Cambrils, Enrique Arce, considera que "#TotsSomCambra representa el que feia anys que esperàvem: una idea de Cambra que no s'acaba a Reus i que vol defensar el desenvolupament econòmic i les sinergies a tot el territori".

Des de #TotsSomCambra, Berta Cabré, Coordinadora de Turisme i responsable de la candidatura al Baix Camp recorda que "la nostra plataforma està fent un gran esforç per recollir les necessitats específiques de tot el territori, per incorporar-les al nostre full de ruta i aconseguir que la Cambra jugui un rol de dinamitzador econòmic real a les 5 comarques de la seva demarcació". El presidenciable de #TotsSomCambra, Jordi Just, ha subratllat que "és vital comptar amb el suport de les associacions empresarials per conèixer de la seva mà les inquietuds i incorporar-les a la nostra candidatura".

#TotsSomCambra, que ja compta amb el suport actiu de més de 100 empresaris, continua treballant en dues direccions: la incorporació d'empreses, gremis i associacions a la seva plataforma i, en paral·lel, l'elaboració d'un programa de govern que incorpora les necessitats reals del teixit empresarial de les 5 comarques de la demarcació de la Cambra de Reus (Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta).