CaixaBank analitza a Tarragona la situació econòmica amb una visió optimista per al 2019

L’entitat reuneix més de 150 clients de Banca Privada interessats en l’evolució dels mercats

Més de 150 clients de l'entitat financera s'han trobat al CaixaForum de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

CaixaBank ha reunit al CaixaForum de Tarragona a més de 150 clients de l'entitat per analitzar la situació econòmica actual i ha abordat l'evolució que poden experimentar els mercats aquest any. La jornada s'emmarca dins el cicle de conferències sobre les perspectives econòmiques de 2019 que l’entitat financera durà a terme aquest any a tot l'Estat.

La iniciativa de CaixaBank es dirigeix a clients de l'entitat pertanyents al segment de la Banca Privada.

Santiago Rubio, director d'Estratègia d'Inversió de CaixaBank, ha impartit la conferència "Realitat i percepció" i ha donat la visió sobre l'entorn econòmic actual.

La presentació d'aquest any destaca la discrepància que es va donar durant el 2018 entre la realitat -l'evolució positiva de l'economia i la percepció- i les caigudes en els mercats financers. Una realitat i una percepció que sovint divergeixen, en un cicle econòmic que Santiago Rubio ha qualificat "d'hipocondríac". Tot i així, el responsable d’Estratègia d’Inversió de CaixaBank ha recordat que les expectatives pel 2019 “són del tot optimistes”.

CaixaBank impulsa regularment iniciatives i esdeveniments per a donar a conèixer la situació econòmica actual, unes trobades que organitza per als seus clients i, en especial, a aquells amb major activitat i interès per la situació del mercat.

En aquest sentit, l'entitat financera, a través de Banca Privada, ofereix serveis de seguiment i informació, amb informes periòdics i accés a publicacions específiques tant sobre la conjuntura econòmica com sobre la situació de les seves inversions.

CaixaBank Banca Privada és el servei especialitzat de CaixaBank per a alts patrimonis. L'entitat ha estat reconeguda durant els quatre últims anys com a Millor Banca Privada a Espanya, segons la revista Euromoney, a partir de les enquestes realitzades a entitats de tot el món, gestors d'alts patrimonis i family offices.