La Cambra de Reus potencia els vincles amb l’Europa de l’Est

Una delegació de la República Txeca visita la seu de l’ens

Redacció / Reus

Una delegació de la Cambra de Comerç Regional del Nord de la República Txeca, a la demarcació d'Üsti nad Labem, ha visitat aquest dimecres la corporació per conèixer la realitat de la Cambra de Comerç de Reus i el territori al que representa.

L'acció s'emmarca en el seguit de relacions bilaterals que la Cambra de Reus manté, de manera periòdica, amb les seves homòlogues a l'estranger amb la finalitat d'establir possibles vies de col·laboració.

La Cambra de Comerç Regional del Nord de la República Txeca representa a una de les regions més importants del país, amb una àmplia tradició industrial vinculada a la mineria, l'energia i la química.

La trobada amb la Cambra de Comerç de Reus ha servit per explorar algunes accions conjuntes amb l'objectiu d'afavorir l'activitat de les empreses d'ambdós països cercant noves oportunitats de negoci. En aquesta línia s'han donat les primeres passes per realitzar una missió comercial que permeti a les empreses del territori desplaçar-se a Txèquia per conèixer, sobre el terreny, les possibilitats que ofereix aquest mercat emergent a l'antiga Europa de l'Est.

Notícies relacionades