‘Viajes para ti’ augmenta en un 40% la superficie a Tecnoredessa i creix en treballadors

L'agència de viatges online és líder a l'Estat espanyol en reserva d'hotels més forfait

"Viajes para ti" ha ampliat superfície a Tecnoredessa. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'empresa Viajes Para Ti, propietària de les marques Esquiades.com, Buscounchollo.com i Amimir.com, ha ampliat un 40% la superfície de les seves oficines al Centre d'Empreses de Tecnoredessa, a l'edifici Tecnoparc. Així, ha passat de 300 a 500 m2, alhora que ha augmentat la plantilla en 7 persones aquest mes, passant de 69 a 76 treballadors.

“Viajes Para Ti” es va instal·lar a Tecnoredessa fa 4 anys, l'octubre de 2013, i aleshores hi treballaven una vintena de persones. En aquests 4 anys l'empresa no ha deixat de créixer i ampliar les seves marques i projectes empresarials. Un creiexement que el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, veu amb optimisme: ens il·lusiona veure com empreses de la ciutat es fan grans a les nostres instal·lacions, ha dit.

Pel que fa a les marques que gestiona Viajes Para Ti, la primera és Esquiades.com, la qual és líder en reserva d'hotels + forfait a l'Estat Espanyol. L'any passat 132.000 persones van viatjar a la neu a través de les gestions realitzades amb aquesta agència online. Aquest lideratge en el sector l'ha empès a organitzar la fira Esquiades Snow Fun, que vol convertir-se en el tret de sortida de la temporada d'esquí, i que es farà el cap de setmana de l'11 i 12 de novembre a les instal·lacions de firaReus.

L'any passat 132.000 persones van viatjar a la neu a través de les gestions realitzades amb aquesta agència online

Buscounchollo.com és la marca de viatges flash que gestiona ofertes d'hotels d'última hora que estan vigents entre 7 i 9 dies. Amb aquesta empresa l'agència va moure l'any passat 342.000 persones. Per la seva banda, Amimir.com és la marca de nova creació, dedicada a la reserva de nits d'hotel. Actualment, un miler de persones treballen en les més de 100 empreses instal·lades als diferents centres d'empreses de REDESSA. Reus Desenvolupament Econòmic, REDESSA, gestiona 26.000 m2 d'oficines als centres de REDESSA 1 del Camí de Valls, CEPID i Tecnoredessa; i 38.000 m2 de naus i sòl industrial de REDESSA 2 i REDESSA 3 al Polígon AgroReus i Mas Batlle, respectivament.


 

Notícies relacionades