CaixaBank incrementa un 8% el finançament a clients particulars de Tarragona durant el 2018

L’entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 339 milions d’euros a la demarcació durant el 2018

CaixaBank aposta per les oficines de nova generació, les Store. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de la demarcació de Tarragona per valor de 339 milions d'euros durant el 2018. Els 339 milions d'inversió creditícia representen un increment del 8,2% respecte el mateix període de l'any anterior.

L'increment més destacat en el finançament del client particular s'ha produït en els préstecs hipotecaris, que ha crescut més de 15 milions d'euros. Durant el 2018 s'han concedit 199 milions d'euros a Tarragona en préstecs hipotecaris, el que representa un augment del 8,6% respecte l'any 2017.

Destaca també l'evolució del crèdit al consum, que durant el 2018 ha crescut 9,9 milions d'euros a la demarcació de Tarragona (s'han formalitzat noves operacions per valor de 139 milions d'euros), el que representa un augment del 7,7% respecte el mateix període de l'any anterior.

Els préstecs hipotecaris creixen prop d'un 9% mentre que la contractació de crèdits al consum s'incrementa en més d'un 7%

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat "aquestes dades confirmen que la demanda interna continua sent el principal motor de creixement de l'economia". Masana s’ha mostrat esperançat en que "es mantingui aquest ritme favorable de creixement recolzat en elements favorables com la bona evolució del mercat laboral al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre".

CaixaBank, entitat financera amb una quota de penetració de particulars del 29,3%, disposa a la província de Tarragona de més de 369.000 clients particulars. A la demarcació ha obert onze oficines de nova generació anomenades Store: dues oficines a Tarragona, dues oficines a Reus, i una oficina a El Vendrell, Valls, Salou, Tortosa, Cambrils, Amposta i Sant Carles de la Ràpita.

Notícies relacionades