L'Ajuntament de Tarragona destina 125.000 € en ajuts a la contractació d'aturats

Les empreses interessades en aquestes subvencions poden presentar les seves propostes fins al 31 de juliol

L'Ajuntament de Tarragona obre una línia d'ajuts per a la contractació de persones en situació d'atur. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona ha obert la línia de concessió d'ajuts a la contractació a persones en situació d'atur. En total s'ofereixen 125.000 €, que es distribuiran entre les empreses que acreditin la contractació dels participants dels programes de polítiques actives d'ocupació promoguts pel Servei Municipal d'Ocupació.

Poden optar als ajuts totes aquelles persones jurídiques que contractin, mitjançant el Servei d'Intermediació Laboral de l'Ajuntament de Tarragona, una o diverses persones que estiguin participant o hagin participat en algun programa de polítiques actives d'ocupació promogut pel Servei Municipal d'Ocupació. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 de juliol. Els ajuts permeten abonar l'import corresponent al 50% de les despeses generades per la contractació, fins a un màxim de 6.000 € per cada persona contractada per un període d'un any, a jornada completa.

Per tenir dret a l'ajuda, el temps mínim de contractació ha de ser tres mesos i, com a mínim, del 50% de la jornada de treball habitual. D'altra banda, les empreses han de tenir com a mínim un centre de treball al terme municipal de Tarragona, o bé la persona o persones contractades han de ser residents a la ciutat.

En convocatòries anteriors s'han repartir 173.677,81 € per a contractar 40 persones aturades

Aquest és el quart any consecutiu que s'ofereix aquesta línia d'ajuts. En les tres convocatòries anteriors s'han repartir 173.677,81 €, que han servit per ajudar a la contractació de 40 persones.

El conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic del consistori tarragoní, Francesc Roca, ha recordat que "aquesta línia d'ajuts directes a la contractació reforcen l'aposta de Tarragona Impulsa per contribuir a l'esforç de les empreses perquè generin ocupació". Les bases i tota la informació referent a la convocatòria es poden consultar a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Tarragona.


 


 

Notícies relacionades