El CEPID serà la seu del centre de formació que el Clúster TIC promou en col·laboració amb la Fundació Esplai

La voluntat dels organitzadors és inserir laboralment els alumnes a les empreses associades

La seu del CEPID, a Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El Centre d'Empreses del CEPID serà la seu del centre de formació que el Clúster TIC promou en col·laboració amb la Fundació Esplai. Aquesta escola formarà a joves d'entre 18 i 29 anys en PHP i Java, dos sistemes de programació demandats per les empreses associades al clúster.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus i conseller delegat de Redessa, Marc Arza, ha destacat que "el nombre d'empreses TIC que tenim als nostres centres de negocis i especialment al Tecnoparc, és el que dona sentit a aquesta demanda de formació".

La Fundació Esplai és una organització sense ànim de lucre que es dedica a desenvolupar programes de formació i inserció laboral i formar a professionals de la dinamització TIC i del Tercer Sector.

Les classes començaran el 8 d'abril i es realitzaran en un despatx de 85 m2 ubicat a la 3a planta de l'edifici CEPID. Els cursos tenen una durada de 275 hores, per això està previst que la Fundació Esplai s'instal·li al CEPID durant tres mesos, durant els quals farà formació a un màxim de 40 persones (20 al torn de matí i 20 més al de tarda).

La voluntat dels organitzadors és que tots els alumnes comencin a treballar a les empreses associades al Clúster TIC un cop finalitzin la formació. Els interessats en inscriure's als cursos ho poden fer a través de la web: https://fundacionesplai.org/enfocat-2019

Notícies relacionades