El Clúster TIC i la Fundació Mas Carandell col·laboraran en la formació contínua de les empreses del clúster

Han signat un acord per oferir 44 accions formatives a 1500 persones de 46 empreses

Pablo Mazón i Daniel Rubio, durant la rúbrica de l'acord formatiu. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Aquest matí de dimecres s'ha formalitzat l'acord entre el Clúster TIC Catalunya Sud i la Fundació IMFE Mas Carandell per col·laborar en la formació continuada de les 1500 persones que treballen a les 46 empreses d'aquest clúster tecnològic.

La signatura de l'acord, que s’ha fet a les instal·lacions de Mas Carandell, a Reus, ha anat a càrrec del president del Clúster TIC, Pablo Mazón i del president de la Fundació Mas Carandell i regidor de Media Ambient i Ocupació, Daniel Rubio.

La col·laboració es concreta en una proposta de 44 accions formatives on line i off line de diverses especialitats en TIC, en la qual també s'inclouen altres temàtiques com el Neuromàrqueting, el model Canvas, Coaching, Mindfulness o Tècniques de negociació, entre d'altres, arribant a una oferta formativa de 837 hores lectives en total.

La gestió i docència de les accions anirà a càrrec de Mas Carandell, mentre que la gestió d'alumnes i matriculació als cursos serà a càrrec del Clúster TIC. Totes les accions formatives són bonificables per la FUNDAE.