El Port asisteix al XVII Encuentro de Operadores de Cereales per promocionar-se com a hub logístic agroalimentari

És una dels principals trobades del sector i reuneix a més de 500 participants nacionals i internacionals

El Port manté un indiscutible lideratge en el moviment de productes agroalimentaris. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El Port de Tarragona participarà, aquest dijous, 21 de març, a l'Encuentro Nacional de Operadores de Cereales (ENOC), que se celebra anualment a Saragossa. La jornada està organitzada per l'Asociación de Comercio de Cereales y Oleaginosas (ACCOE) i compta amb el suport de diferents associacions del sector i d'algunes de les principals empreses. Es tracta d'una de les principals trobades del sector i que any rera any el Port de Tarragona patrocina.

Aquest networking, que reuneix cada any a més de 500 participants nacionals i internacionals, està concebut a fi d'oferir la possibilitat de fomentar les relacions comercials i de negoci entre tots els operadors convocats i reserva al final de ponències i debats un espai que proporciona un àmbit adequat per estrènyer els vincles comercials i facilita l'establiment de nous contactes.

Durant la trobada es realitzaran diferents ponències en les quals es debatrà sobre les tendències econòmiques en un entorn postglobal. Així mateix, es parlarà sobre la campanya comercial 2018/2019.

Líder en el sector agroalimentari

La infraestructura portuària tarragonina manté un indiscutible lideratge en el moviment de productes agroalimentaris, tant a Espanya com a la Mediterrània, contribuint a aquesta activitat econòmica gràcies als serveis i infraestructures especialitzats que faciliten la importació. El moviment d'aquest tipus de mercaderia és un dels més destacats al Port de Tarragona, tant pel seu volum, uns 5M de tones anuals de mitjana, com per les importants instal·lacions i repercussió econòmica a la zona.

Per a l'emmagatzematge d'aquests productes, el Port disposa de 230.000m2 de superfície coberta, i l'alta especialització portuària en el tràfic d'agroalimentaris facilita que al Port de Tarragona es treballi amb una àmplia varietat de productes i subproductes agroalimentaris (més de 70), motiu pel qual el nostre port està situat en una posició molt destacada respecte a la resta de ports europeus.