La DOP Siurana renova el seu logotip

Ho ha fet amb motiu del 40è aniversari del primer reglament del Consell Regulador de la DO

El nou logotip de la DOP Siurana.
Redacció / Reus

La DOP Siurana celebra aquest 2019 els 40 anys de la publicació del primer reglament del Consell Regulador (CR) de la Denominació d'Origen, tot i que dos anys abans, al 1977 ja s'havia creat el CR amb l'impuls del Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya. Amb motiu de l'efemèride, la DOP Siurana ha renovat el seu logotip, integrant el quarantè aniversari a la imatge actual.

D'aquesta manera, el fruit de l'olivera recull els 40 anys com a símbol del creixement que ha tingut l'oli d'oliva verge extra al llarg de les últimes quatre dècades. La numerologia es presenta de manera sinuosa, inspirant la caiguda del raig de l'oli d'oliva verge extra sobre els aliments que condimenta.

Més enllà de la imatge corporativa, la DOP Siurana commemorarà els 40 anys de la publicació del primer reglament del CR amb diferents actes que posaran en valor la memòria històrica i el paper cabdal que els productors i les entitats han tingut per en el camí cap a la qualitat, la valorització i el reconeixement de l'oli d'oliva verge extra DOP Siurana.

El primer dels actes tindrà lloc el dimarts 30 d'abril i consistirà en la replantada d'una olivera centenària a l'Estació Enològica de Reus, seu del Consell Regulador de la DOP Siurana, amb la participació d'elaboradors d'oli d'oliva VE i la consellera del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.

Notícies relacionades