L’Ajuntament de Cambrils i el Club Nàutic signen el conveni de col·laboració de la 12a Fira Marítima Costa Daurada

L'esdeveniment es celebrarà del 3 al 5 de maig amb una aposta per la sostenibilitat i les noves tecnologies dins el sector

Un moment de la signatura del conveni que permet la celebració de l'esdeveniment nàutic. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

L'Ajuntament de Cambrils i el Club Nàutic Cambrils han signat aquest dilluns, 1 d'abril, el conveni de col·laboració per a l'organització de la 12a Fira Marítima de la Costa Daurada. Enguany, l'esdeveniment nàutic referent al territori, es celebrarà del 3 al 5 de maig. En aquesta edició, la Fira fa una aposta clara i decidida per la sostenibilitat, la cura del medi ambient, el reciclatge i les noves tecnologies en el sector nàutic.

A l'acte de signatura del conveni, celebrat al consistori cambrilenc, hi ha assistit l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Promoció Econòmica de la Ciutat, Ana López; el president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú i la seva gerent, Jordina Gallinat.

L'objectiu del conveni, segons les parts signants, és el de promoure la celebració d'un esdeveniment obert al públic que posi en valor els sector de la nàutica així com les activitats esportives i lúdiques per a tots els públics, especialment el familiar.

La Fira Marítima vol apropar el món de la nàutica al públic general i per tant, un any més, a Cambrils es podrà gaudir d'un ampli ventall d'activitats. Així, les xerrades per a professionals, les esportives i les tradicionals demostracions ocuparan bona part de l'agenda prevista pel primer cap de setmana de maig. En pocs dies l'organització d'enguany disposarà del programa detallat amb tota la informació relacionada amb la Fira Marítima Costa Daurada.