Grupo Castilla celebra 40 anys amb noves línies de negoci i l'objectiu d'assolir una facturació superior als 12 MEUR

La companyia, líder del sector dels RRHH, ha reunit a Riudoms més de 180 experts dels RRHH per explicar-los les claus del nou pla estratègic

La convenció s'ha fet al Casal Riudomenc. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Riudoms

Grupo Castilla, empresa de desenvolupament i implantació de solucions software de gestió de Recursos Humans, ha celebrat el seu 40è aniversari en un acte organitzat a Riudoms, on es troba la seva seu central. La companyia ha reunit, per primera vegada, a tot el seu equip humà, format per més de 180 professionals dels recursos humans, provinents de les 13 oficines arreu d'Espanya, per explicar-los els objectius de negoci per al 2019.

L'acte es va fer al Casal Riudomenc en un to emotiu, i es va fer oficial el relleu generacional per part del fundador al nou equip directiu, format per la segona generació Castilla. A més, la companyia va aprofitar per comunicar la culminació del procés d'integració de tot el canal de distribució en la matriu del grup, Carlos Castilla Ingenieros, S.A. En base a això, el nou director general i fill del fundador, Carles Castilla, va explicar que "s'ha configurat una nova companyia, molt més gran, professionalitzada i que ens permet mirar al futur amb optimisme".

Precisament, en relació amb les futures propostes del Grupo Castilla, es va destacar la creació i desenvolupament de noves línies de negoci en l'àmbit dels RRHH, com son els serveis de reclutament, la defensa jurídica laboral i l'elaboració de RLT (Relació de Llocs de Treball) per als seus clients. A més, negocis addicionals i menys tecnològics, però vinculats al coneixement dels RRHH, que complementaran el servei del software. Tot plegat, amb l'objectiu d'assolir una xifra de negoci superior als 12 milions d'euros, en el tancament d'aquest 2019.

Nous serveis de reclutament, la defensa jurídica laboral i l'elaboració de Relació de Llocs de Treball són les noves línies que ofereix al client

Grupo Castilla va néixer a Reus l'any 1979 amb un servei que, inicialment, donava cobertura local a les empreses del territori. En la dècada dels 80, el seu fundador i actual president Carlos Castilla, va impulsar una estratègia de desenvolupament de negoci tot creant una extensa xarxa de distribuïdors de software repartida per tota la geografia espanyola. Pocs anys després, degut a una professionalització creixent de les PYMES, va aparèixer un forta demanda de serveis TIC i software en el mercat.

Aleshores l’empresa va créixer i expandir-se intensament, desenvolupant una potent xarxa comercial i de serveis de consultoria, que li ha permès consolidarse actualment, com un dels operadors locals més grans del sector. És una companyia que va néixer amb els valors d'empresa familiar i, precisament, aquesta essència l'acompanya i defineix fins a dia d'avui.

Actualment és considerada una de les companyies líder en l'àmbit nacional dels RRHH, segons la consultora 'IDC Research España'.
 

Notícies relacionades