Lagupres, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona

La companyia de neteja industrial donarà suport a iniciatives de dinamització econòmica al territori

Els representants de la companyia amb la presidenta de la Cambra. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Ángel Blanco, gerent de Lagupres SL, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona, un acord que permetrà a l’empresa fer costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la corporació tarragonina.

Lagupres és líder a Espanya i referent a Europa en serveis de neteja industrial i substitució de catalitzadors. La companyia, amb seu a Constantí, va començar la seva activitat l'any 2004 donant serveis bàsics de neteja industrial en els entorns empresarials de Tarragona i Barcelona. Quinze anys després d'aquells inicis, i a través de les delegacions de Barcelona, Biscaia i Huelva, arriba al conjunt d'Espanya i també a Portugal, França, Holanda i Alemanya amb l'objectiu, de cara als propers anys, de fer el salt a nous continents. Actualment dona feina a més d'un centenar de persones, 70 d'elles a les comarques de Tarragona.

Amb els convenis Premium, la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.

El conveni l’han signat Michael Preuss, conseller i representant de la multinacional alemanya LOBBE (recentment incorporada a l'accionariat de Lagupres); Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i també han estat presents Dolors Masdeu i Ángel Blanco, socis fundadors de la companyia.

Notícies relacionades