La Fundació Bancària “la Caixa” destina 1 milió d’euros a projectes socials de Tarragona durant 2018

A través de les oficines de CaixaBank s'han endegat més de 250 projectes a Tarragona que han beneficiat a més d'11 milions de persones

L'acte es va fer a l'oficina de la Rambla Nova de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

CaixaBank ha presentat aquest dilluns a l'oficina Store Rambla Nova, les principals línies d'actuació de la seva Acció Social realitzada directament des de la xarxa d'oficines de les comarques de Tarragona. La trobada va servir per divulgar i promoure el treball que estan realitzant les entitats socials del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre amb el suport de CaixaBank per a contribuir a millorar les oportunitats de totes les persones, especialment d'aquelles més vulnerables.

L'acte el va presidir el director d'àrea de negoci de CaixaBank a Tarragona, David Ciscar, i va comptar amb la participació del gerent de l'Àrea Social de la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla, Joan Aregio, el director de la Fundació Casa Sant Josep, Roger Borrull i l'educador social de la casa Sant Josep, Ricard Fernández.

La Fundació Bancària "la Caixa", a través de les oficines de CaixaBank a la demarcació de Tarragona, va col·laborar durant 2018 amb 250 projectes d'entitats tarragonines als quals va destinar un pressupost global d'1 milió d'euros. A tot l'Estat, la quantitat va ser de 43,6 milions d'euros, col·laborant amb gairebé 9.500 entitats (més de 11.500 projectes).

A tot l'Estat, la quantitat va ser de 43,6 milions d'euros, col·laborant amb gairebé 9.500 entitats

L'acció social es destina a impulsar projectes de petita envergadura però de gran importància pel territori i completa els grans programes que duu a terme la Fundació Bancària "la Caixa", primera fundació privada d'Espanya i una de les més importants del món, amb un pressupost de 545 milions d'euros en 2019.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank a Tarragona dona suport a la Fundació Bancària "la Caixa" en la seva tasca social, detectant les necessitats locals i canalitzant una part de la seva inversió social. La col·laboració entre totes dues institucions fa possible que milers d'entitats i associacions puguin accedir cada any a les ajudes de la Fundació Bancària "la Caixa".

Associacions com Càritas, Creu Roja, l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral, Dow Tarragona, l'Associació Joventut i Vida o l'equip Nàstic Genuïne, entre moltes altres, són exemples d'entitats locals que han rebut part d'aquestes ajudes.