La Creu Blanca òptiques i EMAC centre de revisions mèdiques ofereixen el primer servei complet per a l’esportista al Camp de Tarragona

RendiEsport és el primer servei d’entrenament integral per a esportistes d’elit i amateurs

Un moment de la presentació del nou servei a Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Aquest dilluns s’ha presentat públicament a Reus el pla integral RendiEsport. Unes setmanes abans, Josep Ramon Nebot, gerent de La Creu Blanca i Aleix Vives, soci apoderat d'EMAC van formalitzar l’acord per treballar plegats i oferir un servei complet esportiu al Camp de Tarragona. La unió de les dues empreses especialitzades en salut permet la creació d'aquest servei integral d'entrenament al Camp de Tarragona.

Les òptiques La Creu Blanca ja treballen des de ja fa uns anys el camp de la visió esportiva sota la marca Visport. El centre EMAC, per la seva banda, està especialitzat en revisions mèdiques i medicina esportiva. El centre està acreditat per la Generalitat de Catalunya, Departament de Salut i Direcció General d'Ordenació Professional i Regulació Sanitària com a Centre de Medicina de l'Esport de Nivell 1. L'objectiu del seu equip mèdic és la prevenció de la salut i la realització del control mèdic-esportiu de nivell I i si s'escau tractar els seus problemes.

La unió dels dos centres permet crear un servei integral per als esportistes amb la finalitat que aquests assoleixin els seus reptes d'una manera segura i coordinada. RendiEsport posa al servei de l'esportista els millors professionals en medicina esportiva del Camp de Tarragona.

L'equip està format per Montse Granados, doctora en Medicina Esportiva; Rosa Albaladejo, nutricionista especialitzada en l'alimentació d'esportistes i doctora en nutrició i metabolisme; Pablo Izquierdo, fisioterapeuta osteòpata especialista en dolor miofascial i punció seca i un equip d'optometristes especialitzades en visió esportiva capitanejat per Laura Medina i Mercè Fonoll. Si l'esportista no té un entrenador personal contractat, també se li podrà oferir aquest servei. Aquest pla permetrà a l'esportista donar el 100% de la seva capacitat esportiva de manera supervisada i amb un acompanyament complet.

A més el grup de professionals es reuniran temporalment i estaran en continu contacte per poder oferir el servei personalitzat a mida segons cada cas.