Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida com a destinació de creuers a la fira Seatrade Cruise Global Miami 2019

Ha presentat la nova terminal provisional de creuers que es construirà al moll Illes Balears i estarà operativa al 2021

La Fira que s'ha fet a Miami és el principal esdeveniment internacional del sector. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El Port de Tarragona ha valorat molt positivament la seva participació a la Fira Seatrade Cruise Global, el principal esdeveniment internacional del sector que s'ha celebrat aquesta setmana a Miami (Estats Units). El port, sota la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada ha mantingut reunions amb les principals navilieres i agents del sector en el marc de la fira i ha participat activament dels diferents networking.

En aquesta edició, la delegació comercial del Port de Tarragona, encapçalada pel seu president, Josep Maria Cruset, ha posat èmfasi en les diferents actuacions que s'estan duent a terme a les instal·lacions per projectar el Port Tarragona com a referent dels creuers al Mediterrani. En el conjunt de mesures, destaca l'acció més immediata: la construcció del moll de Balears que és destinarà inicialment com a terminal de creuers i entrarà en funcionament al 2021.

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha afirmat que "esdeveniments com el Seatrade Cruise Global són una gran oportunitat per contactar amb les grans companyies navilieres i presentar el nostre pla d'acció quepermet projectar-nos com a futur referent en el Mediterrani en el sector dels creuers".

2019: un nou any rècord de creuers 

El Port de Tarragona preveu continuar creixent com a destinació de creuers i les previsions per a aquest any 2019 situen les xifres en 65 creuers (un 14% més respecte al 2018) i amb 110.000 creueristes, xifra que implicaria un augment del 12%.

I, per a aquesta temporada, destaca l'actual aposta de Costa Creuers per Tarragona i que portarà un nou creuer, amb més capacitat: el Costa Fortuna, amb capacitat de 3.470 passatgers i que s'afegirà al Costa Neoriviera que continuarà arribant al Port de Tarragona, amb una capacitat de 1.730 passatgers.