Isaac Sanromà i Laura Roigé intercanvien distincions honorífiques

El presidents de les cambres de Tarragona i Reus reconeixen així la bona sintonia que han tingut durant l’any i mig que han coincidit en els seus respectius càrrecs

Una representació dels comitès executius d'ambdues cambres.
Redacció / Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra, ha lliurat a Isaac Sanromà, president de la Cambra de Reus, la Clau d'Or, la màxima distinció que atorga la Corporació tarragonina, en reconeixement a la seva trajectòria professional al capdavant de la Cambra de la capital del Baix Camp. Per la seva banda, Isaac Sanromà ha fet entrega a Laura Roigé del Premi Cambra a la Concòrdia, en reconeixement a la bona disposició de la presidenta Roigé per generar complicitats i entesa amb la Cambra de Reus.

L'acte ha tingut lloc al restaurant La Boella amb la presència de representants d'ambdós comitès executius, en una trobada que ha volgut ser un agraïment i comiat entre els equips de les dues Corporacions. Ambdues cambres han destacat la bona sintonia entre els dos equips, "sobretot, en l'últim any, en el que entre d'altres iniciatives s'ha impulsat el projecte Horitzó 2021 per tal de reclamar conjuntament les grans inversions i infraestructures que necessita el territori per garantir la competitivitat i creixement de les empreses".

El proper mes de maig es renovaran els òrgans de les cambres de comerç catalanes. A Tarragona, Roigé encapçala l'única candidatura, mentre que a Reus, la plataforma #TotsSomCambr4.0 rellevarà Isaac Sanromà, amb els tres primers anys del mandat presidits per Jordi Just i l'últim per Àgata Girbes.

Notícies relacionades