firaReus tanca un cap de setmana dedicat als aficionats a les motos

Enguany s'han pogut visitar 26 expositors amb un total de 50 marques representades

El Saló de la Moto s'ha consolidat com un certamen de referència del sector del motor. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El Saló de la Moto, la fira de referència dels aficionats a les motos de la demarcació de Tarragona, han tancat portes aquest diumenge a les nou del vespre a firaReus, després d’un cap de setmana intens d'activitats i contactes comercials. Al saló s'hi ha pogut veure fins a 500 motos exposades, moltes de les quals són les darreres novetats de les marques presents a la fira. En aquesta 13a edició del Saló han participat 26 expositors amb un total de 50 marques representades.

El president del Comitè Executiu de la fira, Isaac Sanromà, ha assegurat que "el Saló de la Moto és un certamen de cita obligada pels aficionats a les dues rodes, que troben a firaReus totes les novetats i un gran aparador de marques i models".

El Saló de la Moto s'ha consolidat com un certamen de referència del sector que es celebra en una bona època de l'any pel que fa a les matriculacions. Per això, és també una ocasió excel·lent per conèixer les últimes novetats del sector de les dues rodes.

La superfície ocupada pel Saló de la Moto ha estat d'11.000 m2, repartits entre 6.500 m2 de recinte firal (on hi ha hagut la zona expositiva i la trobada Custom Sunday que organitzen els Amics de la Moto) i els més de 4.000 metres quadrats de l'auditori exterior de firaReus, on s'ha disposat la zona de de motos.

El Saló de la Moto s'ha consolidat com un certamen de referència del sector que es celebra en una bona època de l'any pel que fa a les matriculacions

Segons el regidor de Promoció Econòmica del consistori de Reus, Marc Arza, "el Saló de la Moto és un reflex del bon moment que viu el sector, el qual s'ha fet evident també en el gran nombre de novetats presentades i de marques presents a la fira'.

Les marques que hi han estat representades, són: Sherco, Scorpa, CF Moto, Mitt, Goes, KSR, Lambretta, Brixton, Malaguti, Beta, TRS, Zontes, Fantic, Benelli, Wattan, Peugeot, Yamaha, Ducati, Sym, Macbor, Kawasaki, Triumph, Moto Guzzi, Piaggio, Derbi, Aprilia, Vespa, Royal Enfield, Daelim, Hyosung, Rieju, KTM, Kymco, MH Motorcycles, Aixam, Quadro, UM, SWN, RIYA, Sumco, Scomadi, Ecooter, BMW, Suzuki, Harley, Benelli, Fantic, Huqsvar, Kewai i Honda.

El cap de setmana vinent, firaReus reprèn l'activitat relacionada amb el sector del motor amb la fira Autoprimavera que es farà els dies 10, 11 i 12 de maig amb l’entrada gratuïta.