Dow lliura els premis 2018 de Seguretat, Salut, Medi Ambient, Innovació i Qualitat a NORAY, CYMI i SODEXO

Ha reunit a 120 directius i tècnics de 56 companyies en un acte a les seves instal·lacions

La foto de família dels premis que lliura la companyia Dow. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

En un esdeveniment celebrat aquest dijous, Dow Tarragona ha reunit a 120 directius i tècnics de 56 companyies per dur a terme el lliurament dels seus premis 2018 en matèria de Seguretat, Salut, Medi Ambient, Innovació i Qualitat d'Execució de treballs. Aquests premis, de caràcter anual, són concedits a aquelles empreses que obtenen uns millors resultats en aquests camps, d'acord amb els criteris establerts pel Pla d'Avaluació de les Empreses de Serveis.

En aquesta ocasió, les empreses que s'han fet amb els guardons són NORAY (Premi EH&S a la Millor Empresa de Serveis), CYMI (Premi a la Qualitat de l'Execució de Treballs) i SODEXO (Premi a la Innovació).

Aquest últim reconeixement, el dedicat a la Innovació, és la gran novetat de la present edició dels Premis. La nova categoria neix per reconèixer aquells iniciatives dutes a terme en el Site per part de les empreses contractistes en l'àmbit de la innovació en la prestació dels seus serveis. Les propostes rebudes són valorades pel Site Innovation Committe, que analitza la viabilitat de la seva implantació.

El premi dedicat a la Innovació és la gran novetat de la present edició dels Premis

"Per a qualsevol empresa, i molt especialment per a la nostra, la seguretat ha de ser i és el pilar sobre el qual construir-hi l'èxit" ha declarat Jaume Sariol, director d'Operacions del Hub del Sud d'Europa i director del Complex Industrial de Dow Tarragona.

En aquesta mateixa línia, ha explicat que un dels objectius ha de ser "seguir fomentant la inclusió del treball en equip entre Dow i les empreses de serveis per assolir objectius comuns, buscant sempre el Win-Win".

D'altra banda, també ha recordat que "enguany, per primera vegada, reconeixement la Innovació, com a equivalent o sinònim de la fiabilitat que necessiten en el nostre dia a dia. En aquest sentit, ha apuntat que "després de la seguretat, la salut, el medi ambient i la qualitat, la productivitat és la millor garantia per a la sostenibilitat futura".

Finalment, Sariol ha tancat la seva intervenció agraint "l'esforç, la dedicació i el compromís que les empreses de serveis i els seus empleats exerceixen per seguir millorant cada dia. Aquest agraïment el faig extens a cadascuna de les 56 empreses de serveis que operen a Dow, i molt especialment per a NORAY, CYMI i SODEXO".