La Fábrica del Cartucho obre tres noves botigues en el que portem d'any

Els nous punts de venda ja funcionen a Saragossa, Gijón i Benifaió

La cadena especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup TICNOVA. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La Fábrica del Cartucho, la cadena de botigues especialista en cartutxos de tinta i tòners del grup reusenc Ticnova, continua amb la seva expansió per Espanya, actualment compta amb més de 50 botigues i ha consolidat el seu model de negoci.

La Fábrica del Cartucho, creada el 2014, ha consolidat el seu model de negoci pocs anys després que iniciés la seva marxa i ja compta amb més de 50 punts de venda a tot el territori nacional. Durant el 2018, va obrir 10 noves botigues.

En el que portem de 2019, ha obert tres nous punts de venda, a Saragossa, Gijón i Benifaió (València).

La botiga de Saragossa representa la primera Fábrica del Cartucho que s'obre a l’Aragó. La de Gijón és la segona a Astúries, on La Fábrica del Cartucho ara ja té presència a les seves dues ciutats més importants, Gijón i Oviedo. Per la seva banda, la de Benifaió, ciutat molt propera a València que s'ha beneficiat de l'augment de la seva activitat en el sector industrial i de serveis en els últims anys, és la setena botiga a la Comunitat Valenciana.

Santi Juan, responsable de Desenvolupament de Negoci de La Fábrica del Cartucho, ha afirmat que "aquest any 2019 tenim un pla ambiciós de creixement, volem superar les 10 obertures de 2018". I ha afegit que "és un negoci interessant per a emprenedors que busquen una autoocupació, ja que des dels seus inicis s'aconsegueixen bons resultats, no és necessària una gran inversió inicial, ni uns coneixemens tècnics avançats i s'ofereix un producte de qualitat i en auge, amb alts marges".

A La Fábrica del Cartucho l'usuari pot trobar tot el que necessita per a les seves impressions: cartutxos de tinta i tòners compatibles i de les principals marques del sector i, com a servei destacat, un innovador sistema d'emplenat de cartutxos a l'instant, mitjançant el qual el consumidor pot omplir el seu cartutx buit, aconseguint fins a un 30% més de tinta i fins a un 50% menys de preu. A més, disposa de 3.000 referències en cartutxos de tinta i tòners originals, material d'oficina, impressores. La Fábrica del Cartucho també ofereix el "taller d'impressores", on es reparen equips d'impressió, independentment de la marca i model. 

La Central de La Fábrica del Cartucho ofereix al franquiciat un suport constant i avantatges únics en aquest sector: formació, inversions en publicitat, centralització de serveis i devolucions, finançament, suport comercial, etc.