Cambra de Reus i Port de Tarragona sumaran esforços per potenciar la internacionalització

Jordi Just i Josep M. Cruset es comprometen a intensificar la col·laboració entre els dos ens

Cruset i Just en la trobada que ha tingut lloc aquesta tarda.
Redacció / Reus

En el marc de la ronda de visites i contactes que el nou president de la Cambra de Reus està mantenint amb actors rellevants del teixit empresarial i institucional del territori, aquest dimarts la matí Jordi Just ha visitat el president del Port de Tarragona, Josep M. Cruset. Sobre la taula, la intensificació de la col·laboració entre totes dues institucions en favor de la internacionalització de les empreses. 

Just i Cruset han explorat les vies de col·laboració que totes dues institucions han de tirar endavant els propers anys. En concret, el rol de la Cambra com a interlocutor amb els sectors productius de les 5 comarques de la seva demarcació, que formen part de l'àrea d'influència del Port de Tarragona (Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta).

Els dos presidents han coincidit que cal potenciar la internacionalització de les empreses del territori i posar en valor les opcions que en aquest àmbit del comerç exterior està obrint el Port de Tarragona i que suposen un valor afegit per a la competitivitat de sectors com la indústria o l'agroalimentari, entre d'altres.

Abans, Just havia visitat el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, al que va agrair la seva col·laboració amb l'ens cameral en els anys que ha estat al capdavant de l'administració provincial. Tots dos presidents han intercanviat impressions sobre el model de desenvolupament econòmic de les comarques tarragonines. Poblet i Just han compartit punts de vista sobre el projecte de Regió de Coneixement, liderat per la Diputació de Tarragona en col·laboració amb la URV, un projecte que compta amb el suport del nou Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Reus.

Notícies relacionades