La nàutica tarragonina Guasch, guardonada entre les millors del món

El premi Best Customer Service 2019 que lliura la drassana líder mundial Beneteau reconeix el treball i esforç realitzats per la nàutica en els últims temps

L'esdeveniment International Dealers Meeting 2019 de Beneteau ha comptat amb l'assistència de 400 concessionaris de tot el món. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Hermanos Guasch ja és, després de l'International Dealers Meeting 2019 de Beneteau, la nàutica concessionària oficial de la drassana francesa guardonada amb el premi al millor servei a clients del món. Un reconeixement que posa en relleu el treball realitzat per Guasch en el camí cap a l'excel·lència pel que fa al servei a clients. "Any rere any apliquem millores de forma continuada en els nostres protocols de treball que, sens dubte, es reflecteixen en el servei cap al client" explica el CEO de la nàutica, Rodolf Guasch.

El guardó Best Customer Service 2019 encaixa de ple en el procés de millora contínua en el qual es troba immersa l'empresa des de fa una dècada, a través del qual es pretenen millorar aspectes tant de gestió, com d'atenció i servei. En aquesta línia, Rodolf Guasch afirma que "a Hermanos Guasch seguirem treballant en les polítiques de millora més adequades per continuar per aquest camí i que aquest guardó reconeix".

Un premi entre 400 representants Beneteau

L'obtenció del Best Customer Service 2019 es produeix en el marc de l'International Dealers Meeting 2019 de Beneteau, celebrat a València, l'esdeveniment que reuneix representants dels concessionaris que conformen l'àmplia xarxa Beneteau arreu del món. Una trobada que perfila els objectius de la marca francesa per al 2020 i en la qual es presenten les últimes novetats en embarcacions que arribaran als salons nàutics d'aquesta tardor i posteriorment al mercat.

Després de l'esdeveniment, el CEO de Guasch ha volgut "agrair la deferència de Beneteau cap als esforços del nostre equip pel que fa a servei a client, tenint en compte la gran quantitat de professionals que formen la xarxa global Beneteau". En l'International Dealers Meeting 2019 es van lliurar altres premis a representants d'altres països.

Alguns dels màxims responsables de la drassana Beneteau van lliurar el Best Customer Service 2019 a Hermanos Guasch. Entre ells, Luca Brancaleon, Director General de Beneteau, Hervé Roth, Responsable d'Atenció al Client de Beneteau i Yannic Hemet, Director Comercial del Sud d'Europa de Beneteau.

Sobre Hermanos Guasch

Hermanos Guasch (www.hermanosguasch.com) és una companyia líder en nàutica d'esbarjo especialitzada a oferir tota mena de productes i serveis nàutics: compravenda d'embarcacions (de vela, motor, iots, pneumàtiques...), manteniments i reparacions, xàrter, pupil·latges, gestoria i assessorament jurídic i fiscal en la compravenda d'embarcacions a escala nacional i internacional. Després 25 anys de dedicació, Hermanos Guasch compta avui amb un sòlid i experimentat equip capaç de prestar un servei professional i eficaç, amb una atenció personalitzada a cada client.