CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus acompanyen les empreses en la seva sortida als mercats exteriors

Han renovat l’acord per treballar en la internacionalització de les empreses de l’àmbit territorial de la cambra

Un instant durant la signatura de l'acord signat entre CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l'assessorament i la formació dels emprenedors en l'àmbit de la internacionalització.

El conveni inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departament de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

CaixaBank posa a la disposició de la Cambra les seves oficines operatives i de representació per tal que atenguin els empresaris de l'àmbit territorial de la cambra reusenca participants a les missions comercials que programi l'entitat cameral.

L'acord signat entre CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus inclou també el patrocini dels Premis Cambra, que tornaran a celebrar-se la propera tardor.

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha agraït el suport de CaixaBank que permet incidir directament en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització. El director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, ha reiterat el suport de l'entitat financera a la cambra reusenca i a les empreses del territori.

Un centre especialitzat a Reus

CaixaBank posa a disposició de les empreses del Baix Camp un centre especialitzat per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Al centre, ubicat a la plaça Prim de Reus, treballen per la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada. CaixaBank disposa de dos centres d'empreses més a la demarcació: un a Tarragona i un a Tortosa.

Notícies relacionades