Nàutica

Una destinació nàutica

Joaquim Cristià

President de Nàutic Parc

El turisme està en un procés de transformació i, per això, l'Estació Nàutica ha renovat la seva imatge, estrenant una potent marca comercial: Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l'Ebre. Necessitem emocionar als nostres visitants i el Nàutic Parc ho fa amb un catàleg de 150 activitats al llarg de 95 kilòmetres de costa, el que ens situa com l'oferta nàutica més potent de Catalunya i també de l'Estat espanyol.

Estem en un moment en que les experiències i el contacte amb la natura generen cada cop més demanda i Nàutic Parc vol ser l'eina per potenciar aquestes i altres activitats del territori. Volem que se'ns reconegui per la quantitat i la qualitat de les activitats que oferim, adaptades a totes les necessitats, perfils de client i possibilitats.

El Nàutic Parc ha sabut sumar els esforços de set municipis que aposten pel turisme nàutic com element de valor afegit al seu litoral. Un model de col·laboració público-privada d'èxit entre diferents ajuntaments, Diputació de Tarragona i Generalitat i moltes empreses, algunes d'elles formades per petites estructures: som la prova que junts som molt més forts. I ara tenim una marca potent que ens posiciona com un referent de les activitats nàutiques i genera un impacte econòmic directe al territori d'uns 70 milions d'euros cada temporada. 

Nàutic Parc és l'eina per aglutinar tota l'oferta nàutica del territori i oferir-la de  manera ordenada, fàcil de reservar i amb totes les garanties de qualitat i seguretat. Sens dubte, ens hem guanyat un lloc entre les organitzacions que són necessàries per entendre el nostre territori tal i com és avui. I sobretot, som una eina necessària per millorar el nostre territori a futur. Hem fet molta feina però encara en queda molt per fer. Som-hi!