ExproReus tanca portes consolidant un programa d'activitats per a totes les edats

En aquesta edició ha destacat l’oferta per als més petits i un espai per als adolescents

Una imatge d'un dels punts d'exproReus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Segons l’estudi d'impacte econòmic d'exproReus dut a terme per Gabinet Ceres en l'edició de l'any passat, la genera un impacte econòmic de més de 12 milions d'euros.

La 49a edició d’exproReus finalitza avui amb un programa d’activitats per a visitants de totes les edats completament consolidat. Així, la fira multi sector de la capital del Baix Camp ha dedicat bona part de la seva superfície de 20.000 metres quadrats a activitats com “l’espai bebé” per a infants de 0 a 3 anys, fins als karts, tirolines, zona “salting”, pintacares, ludoteca en anglès i tallers de robòtica.

També hi ha hagut amb un espai de màquines de videojocs i també amb l'organització del concurs musical "El Megàfon" al qual es van presentar solistes i grups musicals, i que divendres a la nit va omplir d'activitat l'espai del Tasting Village. El grup "Reclutes" va ser el guanyador escollit pel jurat i ha rebut un premi de 50 hores de gravació en l'estudi de Rockyrumba Producciones, coorganitzador del concurs.

Una altra de les novetats d'aquesta edició ha estat la zona dedicada als emprenedors, un espai amb preus especials per aquelles persones que han constituït la seva empresa en els últims dos anys i que segueix la línia de descomptes i bonificacions per a nous emprenedors que es fan als diferents centres d'empresa de REDESSA.

L’estudi d'impacte econòmic d'exproReus dut a terme per Gabinet Ceres en l'edició de l'any passat mostrava que la fira genera un impacte econòmic de més de 12 milions d'euros.

Notícies relacionades