PortAventura acull de franc famílies amb infants i adolescents que pateixen malalties greus

El parc inverteix quatre milions d'euros en un espai lúdic, Dreams, que permetrà l'estada de familiars i malalts durant sis dies

L'entrada a l'espai PortAventura Dreams. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vila-seca

En el programa també participen els hospitals Sant Joan de Déu, Niño Jesús de Madrid i la Vall d'Hebron, que col·laboren en el projecte juntament amb la Creu Roja

PortAventura Dreams ha obert avui les seves portes a les primeres famílies que gaudiran d’una estada de sis dies mentre un dels seus membres (d’edats compreses entre els 4 i 17 anys) es recupera d’una malaltia. Es tracta d’un projecte en el qual el parc ha invertit quatre milions d’euros. Segons PortAventura, es tracta d’un nou “espai físic i emocional” per tal que la persona malalta i els seus familiars rebin un reforç positiu psicològic dins de la recuperació de les seves malalties.

Els malalts provenen principalment de centres hospitalaris com Sant Joan de Déu, Niño Jesús de Madrid i la Vall d’Hebron, que col·laboren en el projecte juntament amb la Creu Roja. El programa preveu que siguin unes 200 famílies l’any qui es beneficien del projecte. Un comitè mèdic avaluarà els candidats i triarà aquells que compleixin els requisits per accedir a aquestes estades. L’hospital de la Vall d’Hebron farà un estudi psicològic pioner per mesurar els beneficis de l'oci en la salut i en el benestar emocional dels infants i les famílies.

PortAventura Dreams està format per un espai de 9.000 metres quadrats anomenat “village”, que té sis habitatges de 135 metres quadrats, un espai de jocs, un camp de futbol, una sèrie de jardins al voltant i un restaurant. L’estada també ofereix l’entrada gratuïta als tres parcs de PortAventura World. “A PortAventura World, volem aportar valor real a la societat i al nostre entorn. Les nostres accions socials actuen com a eines per conjugar totes les necessitats de canvi i sostenibilitat de la companyia. Avui, com un reflex més dels nostres valors, es posa en marxa el projecte PortAventura Dreams", ha assenyalat Arturo Mas-Sardá, President de PortAventura World.

Notícies relacionades