Rubén Folgado, nou president de l'AEQT

El director tècnic de Messer Ibèrica substitueix en el càrrec a Jaume Sariol (Dow Chemical)

Folgado (centre), amb Rodrigo Cannaval (esquerra de la imatge) i Ignasi Cañagueral. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Folgado, que encapçalava una candidatura de consens, exercia com a president de la Comissió d'Energia de l'AEQT des de l'any 2013.
 

L'assemblea general de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) té nou president. Es tracta de Rubén Folgado, enginyer tècnic industrial i MBA per la URV de formació i que actualment és director tècnic de Messer Ibèrica des del 2003, empresa per la qual treballa des del 1994. Folgado ha substituït en el càrrec a Jaume Sariol (Dow Chemical), que va ser nomenat president el passat mes de maig però que ha estat traslladat a un altre centre productiu a l'estranger de l'empresa on treballa.

Folgado, que encapçalava una candidatura de consens, exercia com a president de la Comissió d'Energia de l'AEQT des de l'any 2013.

"És un honor" i una responsabilitat assumir la màxima representació del principal polígon químic del sud d'Europa", ha dit Folgado en prendre possessió del càrrec. El nou president de l'AEQT, ha assenyalat que cal fer un nou pla estratègic "que doni resposta als moltíssims reptes als quals hem de fer front com a associació i com a sector" i ha volgut agrair als seus companys d'assemblea la confiança que han dipositat en ell. Rodrigo Cannaval (BASF) serà el vicepresident primer en el nou equip, mentre que Ignasi Cañagueral (Dow) ha estat nomenat vicepresident segon.

Minuts després del seu nomenament, Folgado ha obert l'acte de la VI Trobada de Comissions i Business Partners de l'AEQT.

Notícies relacionades