Pep Moreno, xef guardonat amb una estrella Michelin, promociona la Ruta de l'oli i de l'aigua

El cuiner, responsable del restaurant Deliranto de Salou, va rebre aquesta distinció la setmana passada i va fer una demostració d'elaboració de gelat d'oli verge extra a la plaça Corsini

Pep Moreno i el seu equip durant la demostració de com fer oli d'oliva verge extra. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La Ruta, un nou producte turístic de escapades de cap de setmana -de divendres a diumenge durant tot l'any- transcorre per l'interior de Lleida, en concret entre les localitats de les Borges Blanques i Vila-sana

La flamant nova Estrella Michelin de la demarcació de Tarragona, el xef Pep Moreno del restaurant Deliranto de Salou, ha participat aquest cap de setmana a la promoció de la Ruta de l'Oli i de l'Aigua que transcorre per l'interior de les comarques de Lleida. El prestigiós cuiner va aixecar gran expectació a la Plaça Corsini amb un showcooking en directe per elaborar un gelat d'oli verge extra d'arbequina del què va oferir més de 300 degustacions. A la tarda també hi va haver un 'berenar' amb 250 racions de pa, oli i xocolata.

La presència de Pep Moreno s'ha emmarcat en una fira celebrada a Tarragona per donar a conèixer l'esmentada Ruta, un nou producte turístic de escapades de cap de setmana -de divendres a diumenge durant tot l'any- que transcorre per l'interior de Lleida, en concret entre les localitats de les Borges Blanques i Vila-sana. La ruta uneix la capital de l'oli i l'estany més gran de Catalunya a través del seu patrimoni, natura, cultura i gastronomia, amb un preu tancat molt ajustat que inclou allotjament i totes les visites.

A la Plaça Corsini també ha tingut protagonisme la Carta d'Olis, una experiència gastronòmica pionera a Tarragona avalada pels famosos germans Torres, el restaurant a Barcelona s'ha convertit en referència culinària mundial. Els productors de les Borges Blanques posen a disposició dels restauradors de Tarragona una proposta de tast d'olis que s'inspira en les cartes de vins, amb set referències diferents, -cadascuna amb els seus matisos i peculiaritats-, que es comercialitzen en tres lots tancats els preus varien en funció de la quantitat de la comanda.

Notícies relacionades