Un nou carnet permet visitar els tres monestirs de la Ruta del Cister per 15 euros

La identificació tindrà una vigència de dos anys contenirà un codi QR vinculat a una nova pàgina web amb informació en quatre idiomes dels tres conjunts patrimonials

La presentació del nou carnet s'ha fet a Santes Creus. FOTO: ACN.
Redacció / Santes Creus

La mesura substitueix l'entrada conjunta que hi havia fins ara i que valia 12 euros. El nou carnet és 6,5 euros més barat que si es compren les tres entrades per separat.

L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural (ACPC) ha posat en marxa el carnet de la Ruta del Cister, que permet conèixer els tres monestirs que la conformen per 15 euros. La mesura substitueix l'entrada conjunta que hi havia fins ara i que valia 12 euros. El principal avantatge és que el carnet tindrà una vigència de dos anys i disposarà d’un codi QR que enllaçarà a una nova pàgina web amb informació en quatre idiomes dels tres conjunts patrimonials: el monestir de Poblet, el de Santes Creus i el de Vallbona de les Monges. A més, és 6,5 euros més barat que si es compren les tres entrades per separat. La nova eina s'ha presentat aquest dimarts a Santes Creus i busca aturar la caiguda de visitants dels darrers anys.

Notícies relacionades