Una trentena de professionals assisteixen a la jornada de gestió recursos humans al Tecnoparc

La trobada, organitzada pel Clúster TIC i l'Ajuntament de Reus, està emmarcada dins del programa d’activitats de formació de la plataforma empresarial

Un moment d'una de les dues ponències de la jornada al Tecnoparc. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Durant la jornada s’han fet dues ponències, una a càrrec de Xavi Mas, assessor estratègic, Agile&expansió de negocis, i l’altra per part de Salvador Garcia, CEO Fora La Caixeta.

Una trentena de responsables d'empreses, la majoria del sector tecnològic, han assistit a les dues ponències realitzades a les instal·lacions de Tecnoparc dins del marc de la jornada sobre metodologies per la gestió de recursos humans organitzada pel Clúster TIC Catalunya Sud i l'Ajuntament de Reus. Aquesta trobada forma part del programa d'activitats de formació de la plataforma empresarial.

La primera ponència, amb el títol La metodología Agile, el motor de les organitzacions del segle XXI, l’ha fet Xavi Mas, assessor estratègic, Agile&expansió de negocis. Mas ha explicat en la seva xerrada els casos d'èxit mundial d'aquest model de gestió d'Apple, Spotify, Netflix i Ikea. L'exposició ha acabat amb una activitat pràctica sobre processos de millora dins els equips de treball.

La segona ponència, Com els principis àgils es tradueixen a metodologies, ha anat a càrrec de Salvador Garcia, CEO Fora La Caixeta, que ha explicat els punts de major impacte i beneficis a l'hora d'aplicar Agile a les empreses.


<!--[endif]--><!--![endif]--><!--![if--><!--[if--><!--[endif]--><!--![endif]--><!--![if-->
<!--[if-->
<!--[endif]--><!--![endif]--><!--![if--><!--[if--><!--[endif]--><!--![endif]--><!--![if-->

Notícies relacionades