La Taula de Turisme de Reus dissenya les línies estratègiques de l'Agència Reus Promoció

Es tracta de la primera reunió d'aquesta mena i un dels objectius és que la capital del Baix Camp millori totes les accions en relació amb el sector turístic

Un moment de la reunió d'aquest mati. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

A la reunió han estat convocats diversos agents turístics, representats públics de diferents Regidories i representants d'entitats relacionades amb la promoció de la regió.

Reus vol potenciar el seu atractiu turístic. Amb aquesta premissa s'ha reunit aquest matí la primera Taula de Turisme de la ciutat que ha estat organitzada per l'Agència Reus Promoció. L'objectiu, segons el consistori reusenc és "treballar millor totes les accions que es derivin sobre el turisme de la ciutat i potenciar el treball en xarxa territorial i la cooperació pública i privada".

A la reunió han estat convocats diversos agents turístics, representats públics de diferents Regidories i representants d'entitats relacionades amb la promoció de la regió. La trobada ha estat presidida per la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, i s'hi ha presentat les línies estratègiques del Pla d'Actuació de l'Agència que preveu esdevenir una destinació comercial de referència i consolidar la promoció del patrimoni de la ciutat com a actiu turístic del territori, promovent la competitivitat dels productes de proximitat i desenvolupant la projecció i posicionament de Reus i del seu entorn.

Per tal de donar veu als integrants de la taula i treballar de forma consensuada amb els diferents agents està previst que aquesta taula de treball es reuneixi en diverses ocasions al llarg d'aquest any.

Notícies relacionades