Els empresaris reusencs demanen més digitalització, promoció de la ciutat i ajuts fiscals

Són algunes de les demanes expressades pels sectors econòmics de la capital del Baix Camp en les reunions amb l'Ajuntament per a la reactivació econòmica del municipi

Els regidors d'Empresa i Ocupació, Carles Prats; d'Economia i Coneixement, Teresa Pallarès; i de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Aquestes taules sectorials tenen l'objectiu d'elaborar el Pla per a la Reactivació Econòmica de Reus.

Els empresaris de la ciutat de Reus han posat de manifest que calen ajudes fiscals, promoció de la ciutat i una digitalització més gran per afrontar la crisi econòmica derivada de la pandèmia de Covid-19. Els agents econòmics reusencs han fet aquestes demandes en les taules sectorials organitzades per l'Ajuntament de la ciutat que s'han iniciat aquesta setmana. Així, ahir va ser el torn del sector de l'hostaleria i avui del sector de l'empresa. Aquestes taules sectorials tenen l'objectiu d'elaborar el Pla per a la Reactivació Econòmica de Reus.

Així, en la reunió amb l'hostaleria, aquest sector també va proposar treballar en xarxa i incloure la certificació de qualitat i de seguretat alimentària de l'hostaleria en el programa de certificació del comerç de qualitat. Pel que fa al sector d'empresa, es va demanar expressament assessorament per accedir a les ajudes públiques i la reclamació de més inversió pública.

En aquestes dues taules i en les altres que es faran sempre hi ha membres de la Universitat Rovira i Virgili i el sector tecnològic a través del Clúster TIC Catalunya Sud. Els experts d'aquestes dues institucions han demanat a l'Ajuntament mantenir un nivell adequat en termes de despesa i reactivar les contractacions tan aviat com sigui possible i una aposta més gran per la digitalització, entre altres.

Notícies relacionades