Acord de col·laboració entre Dow Chemical i l'hospital Joan XXIII per lluitar contra el coronavirus

L'empresa química aporta recursos perquè el centre sanitari tarragoní pugui comprar material de protecció per als seus professionals

Una professional sanitària amb un equip de protecció individual. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

A banda de produir matèries primeres per a la fabricació de productes farmacèutics, mèdics o alimentaris, Dow ha volgut fer una aportació per a materialitzar una ajuda directe als professionals mèdics.

Dow Chemical Ibèrica s’afegeix a la llista d’empreses que han decidit posar el seu gra de sorra en la lluita contra la Covid-19. L’empresa química ha arribat a un acord amb l’hospital Joan XXIII de Tarragona per aportar una sèrie de recursos que permetin el centre sanitari comprar material de protecció per als seus professionals (equips de protecció individual, EPI).

"Som una companyia química que proporciona matèries primeres per a sectors essencials com el mèdic, el farmacèutic o l'alimentari, entre altres, i el nostre compromís amb la regió és total. Estem encantats de poder col·laborar amb un hospital de referència com és el Joan XXIII i contribuir així a frenar l'expansió del COVID-19 a través de la compra de protectors per al personal sanitari. Ells són el nostre escut i principal barrera i la tasca que fan al centre hospitalari és lloable i necessària, ara més que mai", diu Ignasi Cañagueral, director del Complex Industrial de Dow a Tarragona.

Notícies relacionades