Aprendre a programar informàticament per Sant Jordi

L'Ajuntament de Reus col·labora amb la plataforma digital Codelearn perquè a través de la llegenda del drac i la rosa els ciutadans s'iniciïn en aquesta disciplina

Imatge de la iniciativa de programació per Sant Jordi a Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

S'aprendrà a programar amb dos llenguatges de programació diferents: Logo i Python.  Logo és idoni per aprendre a programar des de zero i adquirir unes nocions bàsiques sobre com ens hem de comunicar amb una màquina, mentre que Python és un dels llenguatges de programació més populars actualment.

Iniciar-se en el món de la progamació informàtica a través de la llegenda de Sant Jordi. Aquesta és la iniciativa que proposa l’Ajuntament de Reus en el dia del llibre i la rosa conjuntament amb la plataforma digital Codelearn que obre una aventura especial per a tota la ciutadania que vulgui aprendre a programar informàticament a partir dels actes de la celebració de la diada de Sant Jordi.

S’aprendrà a programar amb dos llenguatges de programació diferents: Logo i Python.  Logo és idoni per aprendre a programar des de zero i adquirir unes nocions bàsiques sobre com ens hem de comunicar amb una màquina, mentre que Python és un dels llenguatges de programació més populars actualment.

L'experiència, que se suma del programa d'activitats Reus@Casa i que durant tota la jornada de demà estarà centralitzada amb els actes de #SantJordiACasa permet que els usuaris aprenguin a programar des de zero, en una iniciativa totalment gratuïta pels participants.

Dins l'aventura proposada hi ha dos capítols que estan dedicats als dos protagonistes de la diada de Sant Jordi, la rosa i el llibre, i es reviurà la llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa, tot aprenent dades relacionades amb el Dia del Llibre.

Els interessats s’han d’inscriure en el següent formulari: clicar aquí.

Notícies relacionades