Dow dona 50.000 metres quadrats de material per a confeccionar roba protectora contra el coronavirus

Es tracta de film de polietilè que s'ha enviat als hospitals Joan XXIII i Santa Tecla de Tarragona, Sant Joan de Reus i Pius de Valls

L'entrega del material a l'hospital de Sant Joan de Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Més de 150 voluntaris han emprar 4.250 hores per a cosir i segellar el film per a confecciona els eqiups de protecció.

Dow Chemical ha fet una altra important donació en forma de material per a la confecció d’equips de protecció en la lluita contra la Covid-19. L’empresa nord-americana assentada de fa anys a Tarragona ha donat 50.000 metres quadrats de film de polietilè que s’han destinat als hospitals de Joan XXIII i Santa Tecla de Tarragona, Sant Joan de Reus i Pius de Valls.

El film ha estat cosit i segellat per donar forma als diferents equips de protecció gràcies a la implicació de 150 voluntaris d’entitats com Coworking, la Fundació Estela i altres persones voluntàries dels municipis pròxim a aquests centres hospitalaris. Entre tots han destinat més de 4.250 hores de feina.

"Quan vam saber de les necessitats dels hospitals, tot l'equip de Tarragona es va bolcar en fer possible aquesta col·laboració. Agraeixo profundament a PackStudios i, especialment, a les persones que van estar operant al ‘site’, la motivació, professionalitat i esperit col·laboratiu, que han fet possible la fabricació del material que es necessitava en temps rècord", diu Felip Vidiella, EMEA Sr. RiD Director del negoci Dow Packaging & Specialty Plastics.

Notícies relacionades