La FEHT i la Cambra de Comerç de Tarragona defensen el projecte Hard Rock

L'ens cameral demana al govern de la Generalitat "ue impulsi amb rapidesa les modificacions que preveu fer al Pla Director Urbanístic"

Imatge dels terrenys on havia d'anar el projecte Hard Rock. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

Les dues entitats donen suport al projecte perquè consideren que és molt important pel sector turístic i econòmic de la demarcació.

La Cambra de Comerç de Tarragona i la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) han sortit en defensa del projecte Hard Rock després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya declarés parcialment nul el Pla Director Urbanístic (PDU). La Cambra demana que es garanteixi la viabilitat del projecte i demana al Govern que impulsi amb rapidesa les modificacions que preveu fer al Pla Director Urbanístic (PDU) del projecte de Hard Rock a Vila-seca i Salou per tal d'adaptar-lo als requeriments del TSJC.

Per la seva banda, la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) defensa que el projecte Hard Rock "és molt important" per a la Costa Daurada i considera que requereix "una certa complexitat" a tots els nivells per dur-se a terme. La FEHT s'ha mostrat "a favor" de totes les inversions que es facin al sector turístic i que ajudin a millorar i complementar la destinació, sobretot si permeten "desestacionalitzar la temporada turística".

Notícies relacionades