El sector del càmping espera un bon estiu a cavall de la moda de les autocaravanes

Els establiments han adequat les seves instal·lacions amb parcel·les més àmplies i serveis específics per als vehicles

Un càmping amb autocaravanes. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

La Confederació de Càmpings de la Mediterrània (CCM) agrupa a més de 300 càmpings (210.000 places) de sis demarcacions i genera 7.000 llocs de feina directes i acull 4,3 milions de turistes cada any.

Bones perspectives en el món del càmping gràcies a l’auge de les autocaravanes. La Confederació de Càmpings de la Mediterrània (CCM), de la qual en formen part els establiments tarragonins, que tenen un pes específic important, preveuen una bona temporada gràcies, en certa manera a la Covid-19. La pandèmia, segons expliquen des d’aquesta entitat, ha fet “eclosionar les ganes de gaudir d’espais a l’aire lliure”, i és aquí on entren els càmpings i també les autocaravanes.

"Gràcies a l'auge de l'autocaravanisme, hem atret a un públic nacional no campista que ha descobert els valors que el campisme aporta: aire lliure, natura i turisme sostenible amb els millors estàndards de seguretat sanitària", diu Àngels Ferré, presidenta de l'CCM. Aquesta entitat agrupa a més de 300 càmpings (210.000 places) de sis demarcacions i genera 7.000 llocs de feina directes i acull 4,3 milions de turistes cada any.

Els establiments de la demarcació de Tarragona, i de la resta de l’estat, han posat en marxa una sèrie de millores per tal de rebre més autocaravanes. “El sector del càmping ha sabut adequar, d'una manera proporcional al creixement de l'autocaravanisme, les nostres instal·lacions amb parcel·les més àmplies i serveis específics per a aquest tipus d'allotjament, des dels WC químics automatitzats fins a les tarifes pernocta especials amb serveis reduïts”, explica Farré.

Notícies relacionades