L’Estació Nàutica Costa Daurada estrena nova marca: Nàutic Parc

El sector està registrant un allau de reserves per als propers mesos en paral·lel a la reducció de restriccions per la Covid

La nova marca amb Joaquim Cristià i Jordi Rom, president i gerent de l'entitat que impulsa el turisme nàutic a la Costa Daurada.
Redacció / Cambrils

L'Estació Nàutica Costa Daurada passa a denominar-se Nàutic Parc, una nova marca conceptual i gràfica per adaptar la seva oferta d'activitats al turisme actual. La nova web ofereix un catàleg de més de 150 activitats que en l'actual context de reducció de les restriccions per la Covid i avenç en el procés de vacunació està provocant un allau de reserves per als propers mesos.

La presentació als mitjans de comunicació de la nova marca comercial de l'Estació Nàutica Costa Daurada es va fer a dalt del catamarà Ocean Fly, que va salpar des del Port de Cambrils amb periodistes, membres de la junta i representants dels diferents municipis que conformem aquesta associació, s'ha descobert la nova imatge i marca: NÀUTIC PARC.

Des de Nàutic Parc expliquen que "a mida que s'anaven incorporant municipis a aquest ambiciós projecte per crear la destinació nàutica per excel·lència i promoure les activitats nàutiques del nostre territori s'anava allargant la llista i era més difícil comunicar-ho gràficament, gràcies a la marca Costa Daurada es va poder crear un concepte més enllà dels municipis, una marca que aglutina institucions i empreses privades, un concepte pioner en els seus temps, que ara necessitava un restyling". En aquest sentit, la nova marca apunta "a un turisme cada cop més exigent" transmetent "els valors i els conceptes dels temps actuals amb una imatge i més àgil, fresca i dinàmica, una imatge que transmet millor l'aposta per la sostenibilitat. el turisme de qualitat i els turisme d'experiències, perquè això és el que significa Nàutic Parc, una destinació plena d'experiències per viure en família, amb amics, o amb companys de feina".

La nova marca ve acompanyada també d'un procés de digitalització que culmina amb la nova pàgina web, un portal de venda online d'activitats de tot tipus i on el client pot organitzar el seu propi viatge fins i tot l'allotjament als hotels i càmpings associats. Per als socis i proveïdors de Nàutic Parc serà també una plataforma per oferir als seus clients activitats que complementin l'allotjament turístic a la vegada que incrementen els seus ingressos extraordinaris.

Jordi Rom, gerent de l'associació, es mostra molt optimista de cara a la temporada: "Nàutic Parc ja és un referent en oci nàutic a nivell de Catalunya amb més de 150 productes nàutics, que ens permetran trencar amb el tòpic de que la nàutica és cara i elitista". Les perspectives són bones, tenint en compte que les reserves de grups ara mateix estan gairebé al 100% en el nostre territori. En el mateix sentit s'expressa també el seu President, Joaquim Cristià: "L'objectiu amb aquesta nova marca i la nova pàgina web és permetre que tothom conegui el catàleg d'activitats que tenim, les pugui reservar i gaudir".

Notícies relacionades